Wednesday, 10 November 2010

0 A csókos ajkak titka

A rúzs ismét divatba jött! Még a kifutók modelljei is natúr szemekkel, de tűzvörös ajkakkal vonultak végig new york-i, párizsi és londoni divathéten. És hogyan lesz tartós?




A titok nyitja az alapoknál kezdődik. Sose lesz szépen és tartósa rúzsozott ajkad, ha nem ápolod. Nem kell ezer és ezer csodaszert beszerezned, elég a fogkeféd meg hidratáló krémed. Hetente érdemes radírozni, akárcsak a bőrödet, de ne a jól bevált készítménnyel, hanem a fogkeféddel. Nedves sörtével dörzsöld át alaposan az ajkaidat, amíg kicsit meg nem duzzad és ki nem pirosodik! Ezután csak kend fel rá a hidratáló krémedet! Érdemes ezt este csinálni, hogy éjszaka tudjon regenerálódni a terület.


Ha rúzsozásra adod a fejed, mindig használj ajakápoló balzsamot! Fontos, hogy ne szőlőzsírokat, mert azok csak egy réteget képeznek a szádon, de nem ápolják azt belülről.


A rúzs tartóssága három rétegnek köszönhető. Miután a balzsamot kicsit beszívta a szád, vidd fel az első réteget. A felesleget itasd fel egy zsepivel! Jöhet a második réteg, majd ismét egy cuppantás a zsepire! A harmadik réteg fogja megadni a rúzs valódi színét.


Az egész procedúra alatt csak egy dologra kell vigyáznod: maradj az ajkaid vonalában! Nincs is annál borzalmasabb, mikor valaki túlrúzsozza a száját, hogy „csábosabb” és teltebb ajkai legyenek! Ez inkább ciki…



About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • 2010/11 fall winter, rúzs, smink, szépség

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2