Friday, 17 December 2010

0 Töltött gomba



Hozzávalók:



  • Fél kiló közepes méretű gomba
  • 25 dkg darált sertéshús
  • Egy csomag szeletelt bacon
  • Reszelt sajt




A gombákat pucoljuk meg, és tegyük vízbe. A darált húst ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal, pirospaprikával, illetve az általunk kedvelt fűszerekkel. Enyhén kizsírozott tepsibe tegyük bele a gombákat fejjel lefele, majd a darált hússal töltsük meg. A bacont és a sajtot tegyük rá, majd sütőben süssük, míg a sajt meg nem pirul.


Tört krumplihoz, rizshez és párolt zöldséghez is kitűnő, tejszínes mártással is megöntözhetjük!


Jó étvágyat!



About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • ajánló, főétel, recept

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2